Hismith 8.2" Sea Monster siliconen G-spot dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 8.2" Sea Monster siliconen G-spot dildo met zuignap - Monster Series

HSD34

New product

  • 8,2" lang, 6" inbrengbaar, 2,2" breed. Neemt 6° zacht materiaal aan, dat flexibel is en gemakkelijk om de gevoelige puntstimulatie te bereiken.
  • Merkbare bulten en noppen cirkelden rond het enorme hoofd. Met een ongelooflijke omtrek, is het ook voorzien van aderige textuur en gelaagde vouwen langs zijn schacht voor een onvergetelijke ervaring. De prachtige kleuring brengt alle prachtige details van dit esthetisch aantrekkelijke speelgoed naar voren. Het is zeker om voor u een wilde rit te maken alstublieft in de slaapkamer.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat deze dildo je lichaam pijn doet! Het is gemaakt van zacht en veilig siliconen, ook gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.
  • Met de krachtige zuignap kan deze dildo op elk glad oppervlak worden bevestigd om aan al je seksuele verlangens te voldoen.
  • Hismith zorgt voor een privé sanitair pakket, geen zorgen over de lastige situatie en een gebruikt product. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden onze klanten beperkte garantie.

More details

£ 55.00

Add to wishlist

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of £ 1.00.


More info

8,2" lang, 6" inbrengbaar, 2,2" breed. Neemt 6° zacht materiaal aan, dat flexibel is en gemakkelijk om de gevoelige puntstimulatie te bereiken.

Merkbare bulten en noppen cirkelden rond het enorme hoofd. Met een ongelooflijke omtrek, is het ook voorzien van aderige textuur en gelaagde vouwen langs zijn schacht voor een onvergetelijke ervaring. De prachtige kleuring brengt alle prachtige details van dit esthetisch aantrekkelijke speelgoed naar voren. Het is zeker om voor u een wilde rit te maken alstublieft in de slaapkamer.

Je hoeft niet bang te zijn dat deze dildo je lichaam pijn doet! Het is gemaakt van zacht en veilig siliconen, ook gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

Met de krachtige zuignap kan deze dildo op elk glad oppervlak worden bevestigd om aan al je seksuele verlangens te voldoen.

Hismith zorgt voor een privé sanitair pakket, geen zorgen over de lastige situatie en een gebruikt product. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden onze klanten beperkte garantie.

Reviews

Write a review

Hismith 8.2" Sea Monster siliconen G-spot dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 8.2" Sea Monster siliconen G-spot dildo met zuignap - Monster Series

16 other products in the same category: