Hismith 10" Dragon Tail siliconen dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 10" Dragon Tail siliconen dildo met zuignap - Monster Series

HSD22

New product

  • ✨ Gouden drakenstaartdildo ✨ Drakenstaartdildo komt oorspronkelijk uit de Hismith-dildoserie met dieren. Uniek ontwerp is geschikt voor mensen die houden van de penatratiegevoelens, wat een van de unieke toevoegingen aan je speelgoedcollectie zou moeten zijn. 10" lang, 9,3" inbrengbaar, 2,5" breed, gewicht: 640g.
  • De toegeeflijke bulten omlijnen de hele schacht regelmatig, wat een ongelooflijke sensatie geeft langs elke centimeter van dit getextureerde speeltje. De kleine ronde kop komt je gemakkelijk binnen, en dan geeft het uitstekende op de achterste schacht je een uitgerekt en vol gevoel. Steek het erin en geef het een draai, dan word je naar een geheel nieuwe dimensie gestuurd.
  • Je hoeft niet bang te zijn dat deze dildo je lichaam pijn doet! Het is gemaakt van zacht en veilig siliconen, ook gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.
  • Met de krachtige zuignap kan deze dildo op elk glad oppervlak worden bevestigd om aan al je seksuele verlangens te voldoen.
  • Hismith zorgt voor een privé sanitair pakket, geen zorgen over de lastige situatie en een gebruikt product. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden onze klanten beperkte garantie.

More details

£ 59.00

Add to wishlist

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of £ 1.00.


More info

✨ Gouden drakenstaartdildo ✨ Drakenstaartdildo komt oorspronkelijk uit de Hismith-dildoserie met dieren. Uniek ontwerp is geschikt voor mensen die houden van de penatratiegevoelens, wat een van de unieke toevoegingen aan je speelgoedcollectie zou moeten zijn. 10" lang, 9,3" inbrengbaar, 2,5" breed, gewicht: 640g.

✨ Realistische en flexibele penisdildo ✨ De toegeeflijke bulten omlijnen de hele schacht regelmatig, wat een ongelooflijke sensatie geeft langs elke centimeter van dit getextureerde speeltje. De kleine ronde kop komt je gemakkelijk binnen, en dan geeft het uitstekende op de achterste schacht je een uitgerekt en vol gevoel. Steek het erin en geef het een draai, dan word je naar een geheel nieuwe dimensie gestuurd.

✨ Lichaamsveilige siliconen dildo✨ Hismith handhaaft, zoals altijd, hoge kwaliteit, het vloeibare siliconenmateriaal en de ftalaatvrije dildo zullen je lichaam geen pijn doen! Zacht, scheurvast, bestand tegen hoge temperaturen en microporeus, gemakkelijk schoon te maken en op te bergen. U kunt er zorgeloos van genieten.

✨ Krachtig zuignap seksspeeltje ✨ Hismith realistische dildo ontwerpt de sterke zuignap, maakt bevestiging aan niet-poreuze oppervlakken mogelijk, zoals het zwembad, de vloer, stoel, tafel, douchewand of deur, en voldoet aan al je gekke verlangens.

✨ Privé Sanitair Pakket✨ Alle Hismith Dildo biedt een privé sanitair pakket, geen zorgen over de lastige situatie en een gebruikt product. We zorgen niet alleen voor het seksuele genot van klanten, maar ook voor de privacy en gezondheid van klanten.

Reviews

Write a review

Hismith 10" Dragon Tail siliconen dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 10" Dragon Tail siliconen dildo met zuignap - Monster Series

18 other products in the same category: