Hismith 8.6 "Slang siliconen dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 8.6 "Slang siliconen dildo met zuignap - Monster Series

New product

  • ✨ Realistische penisdildo ✨ De ronde kop vol textuur en cirkelvormige bulten. Geniet van het heerlijke gevoel dat het je binnenkomt. Verbazingwekkende carving vol met de hele schacht, die je gevoelige punten gemakkelijk stimuleert. De basis vol met kleine spikes, wijdt jezelf aan het genieten van het "buitenaardse" plezier.
  • ✨ Lichaamsveilige siliconen dildo ✨ Hismith-dildo gebruikt het vloeibare siliconenmateriaal, ftalaatvrij en lichaamsveilig. Het siliconenmateriaal is bestand tegen hoge temperaturen en microporeus, het is echt gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.
  • ✨ Flexibel seksspeeltje ✨ 8,6" lang, 7" inbrengbaar, 2,2" breed. Keurt materiaal van 6° goed, dat flexibel is en gemakkelijk om de gevoelige puntstimulatie te bereiken.
  • ✨ Zuignap Dildo ✨ Hismith realistische dildo met krachtige zuignap brengt je een ongelooflijke ervaring. Bevestigd op niet-poreuze oppervlakken, zoals de vloer, stoel, tafel, douchewand of deur, die aan al uw wensen kan voldoen.
  • ✨ Privé sanitair pakket ✨ Alle Hismith Dildo biedt een privé sanitair pakket, u hoeft zich geen zorgen te maken over de lastige situatie en een gebruikt product. We zorgen niet alleen voor het seksuele genot van klanten, maar ook voor de privacy en gezondheid van klanten.

Maat S: 7,5" lang, 6,4" inbrengbaar, 1,9" breed.

Maat M: 8,6" lang, 7" inbrengbaar, 2,2" breed.

More details

£ 59.00

Add to wishlist

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 points that can be converted into a voucher of £ 1.00.


More info

✨ Realistische penisdildo ✨ De ronde kop vol textuur en cirkelvormige bulten. Geniet van het heerlijke gevoel dat het je binnenkomt. Verbazingwekkende carving vol met de hele schacht, die je gevoelige punten gemakkelijk stimuleert. De basis vol met kleine spikes, wijdt jezelf aan het genieten van het "buitenaardse" plezier.

✨ Lichaamsveilige siliconen dildo ✨ Hismith-dildo gebruikt het vloeibare siliconenmateriaal, ftalaatvrij en lichaamsveilig. Het siliconenmateriaal is bestand tegen hoge temperaturen en microporeus, het is echt gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

✨ Flexibel seksspeeltje ✨ 8,6" lang, 7" inbrengbaar, 2,2" breed. Keurt materiaal van 6° goed, dat flexibel is en gemakkelijk om de gevoelige puntstimulatie te bereiken.

✨ Zuignap Dildo ✨ Hismith realistische dildo met krachtige zuignap brengt je een ongelooflijke ervaring. Bevestigd op niet-poreuze oppervlakken, zoals de vloer, stoel, tafel, douchewand of deur, die aan al uw wensen kan voldoen.

✨ Privé sanitair pakket ✨ Alle Hismith Dildo biedt een privé sanitair pakket, u hoeft zich geen zorgen te maken over de lastige situatie en een gebruikt product. We zorgen niet alleen voor het seksuele genot van klanten, maar ook voor de privacy en gezondheid van klanten

Reviews

Write a review

Hismith 8.6 "Slang siliconen dildo met zuignap - Monster Series

Hismith 8.6 "Slang siliconen dildo met zuignap - Monster Series

18 other products in the same category: